O celebră sportivă care a fost în pragul sinuciderii continuă să fie hărțuită: „Oamenii mă numesc…”

11 03. 2020, 12:47

Paige Spiranac este o celebră jucătoare de golf, care a devenit foarte cunoscută în mediul online. Faima pe care a obţinut-o s-a transformat rapid în cel mai negru coşmar al tinerei de 26 de ani, din cauza căruia ajunsese chiar în pragul sinuciderii.

Celebra sportivă a dezvăluit, pe rețelele sociale, că a fost din nou insultată, după episodul 4 al podcastului pe care îl moderează.

„În episodul 4 al podcastului meu m-am descărcat cu privire la industria golfului, iar acum primesc foarte multe critici, lucru la care mă așteptam. Deloc surprinzător, oamenii mă numesc prostituată și spun că ar trebui să port decolteuri mai puțin adânci.

Dar, în același timp, îmi spun că aș fi mai respectată dacă aș fi o jucătoare de golf mai bună.”, a scis Paige Spiranac, pe Twitter.

https://www.instagram.com/p/B29km_ZHJ9N/

Paige Spiranac, despre ipocrizia din lumea sportului

Sportiva, care are peste 2,2 milioane de urmăritori pe Instagram, spune că a fost deseori jignită din cauza felului în care se îmbracă.

„Port un maieu și imediat sunt de rahat sau sunt o t***ă și eu sunt cea care distruge acest joc”, a mai afirmat Paige Spiranac.

„Toată viața am încercat să găsesc un loc în care să mă potrivesc și în care să mă simt în largul meu și împăcată cu mine, dar nu am reușit asta. Golful este clar cel mai rău loc pentru mine, pentru că sunt exact opusul a ceea ce un jucător de golf ar trebui să reprezinte.

Nu sunt rafinată, sunt directă și adevărată și mă îmbrac cu ceea ce vreau și am fost mereu dierită, iar golful nu este așa. Mi se pare că toată lumea golfului joacă rolul ăsta al jucătorului perfect, când realitatea este cu totul alta”, a spus Paige Spiranac, conform news.com.au.

Mai mult decât atât, imaginea sportivei a avut de suferit din cauza lucrurilor pe care oamenii le-au spus despre ea.

Recent, o fundație caritabilă a refuzat ajutorul oferit de sportivă, iar motivul invocat a fost reputația pe care o are Paige Spiranac.

„Voiam să ajut această fundație prin a oferi crose gratuite. Mi-au răspuns și mi-au spus că ar fi încântați, dar că din cauza felului în care sunt văzută de către cei din conducerea lor, nu acceptă ajutorul.

Voiam să-i ajut pe copiii care nu au nimic, pentru că așa am crescut și eu, n-am avut nimic, dar nici măcar asta nu pot să fac din cauza nenorocitului de decolteu”, a mai declarat Spiranac.